Met meer dan 500 leden is de Supportersvereniging van de v.v. Diever-Wapse één van de grotere verenigingen in de gemeente. In de afgelopen tientallen jaren heeft de vereniging zich ontwikkeld van ondersteuner van de voetbal tot brede activiteitenvereniging voor het gehele dorp Diever.

De Supportersvereniging heeft zich twee belangrijke taken ten doel gesteld:

  • de organisatie van jaarlijks terugkerende activiteiten voor het dorp zoals het Sinterklaasfeest, de Palmpasen-optocht, een vuurwerkshow voor het JT Seinenhof tijdens oud-en-nieuw en sinds kort een zeer succesvolle zes-kamp;
  • ondersteuning van sociale en sport-gerelateerde activiteiten binnen de gemeente. Voorbeelden hiervan zijn de bouw van een multifunctionele pannakooi nabij de ingang van de sportvelden, het mede beschikbaar stellen van een biljart voor het Hart van Diever en de (financiële) ondersteuning van de v.v. Diever-Wapse bij onderhoud en aanschaf van middelen, zoals doeltjes, gereedschap etc.

De Supportersvereniging kan deze ondersteuning bieden door de contributie van de donateurs en dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Zo voeren vrijwilligers onderhoudswerkzaamheden uit aan bezittingen van de gemeente waarmee inkomsten voor de vereniging worden gecreëerd.

Wij willen graag voorgenoemde activiteiten blijven uitvoeren; voor jong- en oud, voor sporters en niet sporters. Help ons alstublieft, wordt donateur voor een klein bedrag van €5,00 per jaar. Bovendien, als u nog jonge kinderen heeft , kunnen deze gratis deelnemen aan het jaarlijks Sinterklaasfeest.

Stuur een e-mail naar supp.verenigingdiever@hotmail.com en u ontvangt per ommegaande een inschrijfformulier.