De Grote Clubactie is gestart!

Ook dit jaar doet vv Diever-Wapse weer mee aan de Grote Clubactie. Als vereniging kunnen we alle hulp goed gebruiken om wat extra’s voor onze leden te kunnen doen.
Gca_news_detail

Hoe werkt het?

De komende weken gaan onze leden op pad om de loten huis-aan-huis te verkopen. Bent u niet thuis, maar wilt u toch onze club steunen én kans maken op mooie prijzen? Dan heeft u geluk!

Nieuw!

Nieuw is namelijk dat de loten kunnen online worden gekocht. Volg daarvoor de link onderaan dit bericht. Daar klikt u bovenaan de pagina op 'STEUN ONS' en u wordt automatisch door het traject geleid. U kunt deze link natuurlijk doorgeven aan vrienden, bekenden of familieleden, die vv Diever-Wapse op deze manier ook kunnen steunen.

Prijzen

Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn in de loterij van de Grote Clubactie veel mooie prijzen te winnen. Hier vind je het prijzenpakket voor de actie van 2018.

Als vereniging rekenen wij op uw deelname!

LINK:  http://www.clubactie.nl/actie/VVDieverWapse