Erkenning leerbedrijf vv Diever-Wapse verlengd!

Onze leerbedrijf erkenning is weer met 4 jaar verlengd! Voor komend seizoen kunnen onze jeugdelftallen weer voorzien worden van stagiaires, waardoor onze trainers en leiders extra ondersteuning hebben tijdens trainingen en wedstrijden. Goed nieuws dus!
Sbb-beeldmerk-fc_news_detail

Wat houdt deze erkenning in? Diever-Wapse stelt jongeren, die een sportopleiding volgen, in de gelegenheid om stage bij de club te lopen. Hiervoor werkt  Woerden onder meer samen met kenniscentrum SBB, voorheen Calibris.

Wie of wat is SBB? SBB is het kenniscentrum voor leren in de praktijk en verantwoordelijk voor erkenning van leerbedrijven en vaststelling van kwalificaties voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport. SBB heeft Diever-Wapse sinds 2012 erkend als leerbedrijf.

Waarvoor is Diever-Wapse erkend? Diever-Wapse is erkend om stagiaires in de sport te mogen begeleiden zoals coördinator, trainer, trainer/coach en leider. Daarvoor heeft de club Crebonummers ontvangen om te mogen begeleiden.

Wat betekent dit voor Diever-Wapse? We mogen stagiairs inzetten voor verschillende taken en werkzaamheden binnen onze vereniging. De leerlingen doen hierdoor passende praktijkervaring op, krijgen de juiste begeleiding en zijn verzekerd van een goede stageplaats. We dragen dus direct bij aan de vorming van gekwalificeerde arbeidskrachten.

CIOS en ROC/ASA-studenten verzorgen als stage trainingen bij Diever-Wapse. Omdat aan de stagiairs bepaalde eisen worden gesteld mag de jeugd van Diever-Wapse er vanuit gaan dat de kwaliteit van de jeugdopleiding een goed niveau kent en gewaarborgd is.

Vanzelfsprekend proberen we bij Diever-Wapse de kwaliteit continu verder te verbeteren, door gerichter beleid te voeren en optimale begeleiding te borgen.

Wil jij je aanmelden voor een stage, nu en/of toekomst? Neem dan contact op met je school of e-mail Diever-Wapse: info@vvdieverwapse.nl